’80s are coming back… ascultând muzica lui Tenant From Zero.
Paul Darrah este Tenant-ul iar The Nape of Your Neck este EP-ul său de debut. Și cu piese precum Laugh At Me, The Things You Never Said, The Orange of Autumn sau Who Painted This Past Year Blue, nu pot zice decât că viitorul sună promițător.Cred c-am mai spus că, de la o vreme, am devenit fan al synth-pop-ului. Iar frații David și Peter Brewis exact asta cântă.
Reuniți sub numele Field Music, aceștia au lansat albumul Open Here, pe care este inclus și Count It Up.
Clipul este filmat în Sunderland și este regizat de Andy Martin.By The Way, I Forgive You, zice Brandi Carlile. Acum, nu știu dacă glumește, dar The Joke este primul single lansat de pe acest cel mai recent album al său și sună atât de bine încât am spus că-i musai să apară aici.
Clipul este regizat de Danny Clinch, iar balerina din clip este Michaela DePrince.Are 24 de ani. Vine din Africa de Sud, iar acum locuiește în Berlin. Numele ei este Alice Phoebe Lou.
Clipul este realizat de Natalia Bazina, care spunea că a încercat să găsească o modalitate de a păstra și în videoclip delicatețea, fragilitatea și detașarea din muzica solistei.Appointments e genul de cântec care te îndeamnă ca după ce-l asculți să cauți albumul de pe care face parte. Așa am găsit Turn Out The Lights, cel de-al doilea album semnat de Julien Baker.
Numai că Turn Out The Lights e genul de album care te convinge să cauți și celelalte albume de același autor. Și așa am ajuns la Sprained Ankle, albumul de debut al lui Baker, apărut în 2015.
Muzica ei nu e despre momente frumoase, din contră. Dar sună atât de bine încât creează dependență.
Pe Sprained Ankle vorbea despre depresie și dependență, pe Turn Out The Lights e mai optimistă:

Maybe it’s all gonna turn out all right
And I know that it’s not, but I have to believe that it is


Au trecut 10 ani de când Glen Hansard câștiga premiul Oscar pentru piesa Falling Slowly, pe care o cânta împreună cu Markéta Irglová pe coloana sonoră a filmului Once. Iar Hansard revine cu un nou album.
Intitulat Between Two Shores, acesta conține piese care n-au intrat pe precedentele albume ale sale. Și după ce asculți Roll on Slow sau Wheels on Fire, îți dai seama că meritau și acestea un album al lor.
Despre denumirea albumului, Hansard spune că reprezintă momentul acela în care un navigator se află la jumătatea distanței dintre locul de unde a plecat și destinație, fără niciun reper în zare.
Regizorul videoclipului de mai sus este Piotr Kabat.Știu că e mai veche, dar nu e niciodată prea târziu să descoperi o așa minunăție de piesă.
Massive Attack feat. Hope Sandoval. Regizor este John Hillcoat, cu Cate Blanchett în rol principal.